?

Log in

cubacrust

Recent Entries

24/10/07 13:37

 

Read more...Collapse )

11/10/07 14:21

 Ik heb zo ontzettend veel zin om weg te gaan. Lekker alleen de wereld over. Nu de lucht buiten weer fris wordt, wordt het tijd om naar het zuiden te trekken. Tenminste, dat vertelt mijn biologische klok mij.
Als dat nu zou kunnen zou in naar Spanje gaan, dan Marokko en dan nog verder naar het zuiden om mijn vrienden daar op te zoeken. En ik zou in mijn autootje door de woestijn scheuren.
En heel hard meeschreeuwen met muziek..Ik zou dat eigenlijk ook wel met een kleine vriendengroep willen, lekker naar Marokko. Ik kan niet rijden, maar spreek wel een beetje Frans :p
Weet iemand of daar nog een teknival is dit jaar? Vorig jaar is het namelijk wel doorgegaan...

 

18/9/07 17:37 - fateaux


Die met Nik en mij samen is op Oeral.
Read more...Collapse )

13/9/07 15:24 - Sometimes it seems I am loosing my mindIm a looser baby, so why don't you kill me.?


Ik word gewoon gek van mezelf. Al die gedachtes, dat getwijfel, dat gezeik, dat niet-doorzettingsvermogen. Chaos en verwarring. Al ben ik heel blij dat sinds ik studeer ik opeens veel minder tijd heb. Dat ik dingen moet doen, af moet maken. Er komt een zekere structuur nu. Kunstmatig eigenlijk, wat ik vraag er niet om om 5 dagen per week naar de universiteit te gaan. Ik dacht verdomme dat studeren relaxen was en dat je maar 12 uur naar school hoefde in een hele week. Forget it.
Zo dat lucht al even op.
Verder ga ik morgen hier naartoe, supervet lijkt me!!

GogbotCollapse )

29/8/07 20:10 - je t'aime... moi non plus


AmoreCollapse )
Powered by LiveJournal.com